Results 1 to 2 of 2

Thread: Premier Pro Activation

  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    134

    Question Is Ram more important than processing power?

    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx
    Last edited by john12; 06-30-2006 at 10:17 AM.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Uhrichsville Ohio
    Posts
    237

    Default

    seems to me like your trying to pirate the software, and adobe finally got smart and said no to piracy (although 2 months ago they said the only reason they are so known is because of everybody pirating their software, but thats a whole other topic) and took away activation on most of their trial software. So if you want to steal it, get it somewhere else (but shame on you) but they got smart, and said no to people like you...
    Mac G5 workstation with 4 gigs of ram, 4x250 gig drives in raid 5. High availability cluster server running centos for a server. 2xCanon GL2 cameras.

    TuscSports.com

Similar Threads

  1. Activation key help!
    By dandeco in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 4
    Last Post: 09-29-2006, 05:13 AM
  2. Premier 6.5 how do I
    By meridklt in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 3
    Last Post: 08-19-2005, 12:29 PM
  3. Sony TVR11E-IR Codes for remote activation of VCR?DVD
    By Cliffyboy in forum Technology advice and tips
    Replies: 0
    Last Post: 08-08-2005, 07:22 AM
  4. Premier Pro 1.5 or Premier Elements???
    By JackJollyJones in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2005, 06:25 AM
  5. premier 7 pro v premier 6.5
    By franimall in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 03-14-2005, 09:06 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •