Results 1 to 5 of 5

Thread: vegas 4.0 problem please help

  1. #1

    Default vegas 4.0 problem please help

    hey, i just made a video for my physics class and i am trying to save my video i just made in vegas 4.0 and its only about 2:30 long and i pressed render as saved it as a 1mbps .wmv file and then when i open it in Windows Media Player it only plays the last part of the song and the screen is just black. please help becuase i need this project done for tomorrow.thanks.

    -matt

  2. #2

    Default

    Make sure this is set at 100% unless it will come out black...

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bristol uk
    Posts
    8,938
    Blog Entries
    1

    Default

    By default vegas will only render the loop region selected, is that it ?

  4. #4

    Default

    what shuld i render as if i dont want it just as the loop?

  5. #5
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bristol uk
    Posts
    8,938
    Blog Entries
    1

    Default

    No - set the loop points befor rendering and it will render the area inside the loop only.

Similar Threads

  1. Really odd Vegas 6.0d problem
    By Slrman in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 08-03-2006, 12:13 PM
  2. Problem using Vegas.
    By Dev2 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 2
    Last Post: 07-09-2006, 12:09 AM
  3. Vegas 6.0a PIP problem
    By Slrman in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 4
    Last Post: 06-08-2006, 10:38 AM
  4. A problem I've always had with Vegas
    By dynesh in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 4
    Last Post: 03-29-2006, 05:40 AM
  5. Vegas 5 Problem
    By N33mah in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 01-07-2006, 07:32 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •