Results 1 to 5 of 5

Thread: Does not render

  1. #1

    Default Does not render

    Hi All,

    My first time having install the Magic Bullet and using it. I have placed Dream Look from the Look Suite Presets and also added from Magic Bullet - Misfire Deep Scratches onto a clip.

    And when i tried rendering it, it only rendered till 34% and stopped there.

    Anyone can help me with this??

    Thanks

    Desley

  2. #2

    Default

    ^^ive had the same problem with magic bullet.. I tried loads of different things to fix it -but in the end I found myself redering it about 10% at a time, then saving the project and opeing it again to do another 10% or so.. .. .. This got quite anoying so I completely reinstalled premere and magic bullet then it worked fine..

    I also found that that when I exported the project it got about half way and stoped.. .. after reinstalling premere (again) it still didnt work so I just attempted to export it loads of times... on the 159th attempt (or something like that!!) it worked.... ..

    The only thing I can suggest is to reinstall premire and magic bullet and make sure your disk is defaged...
    Last edited by innocent_bystander; 06-01-2006 at 02:54 AM.

  3. #3

    Default

    ^^^ I was also using the 'dreamlook' filter when it happened to me - maybe the problem is isolated to that one effect - but I doubt it..

  4. #4

    Default

    Thanks for the tips guys ...

    I have tried, like you said to reintsall the Adobe Premier again, and still faces the same problems with rendering.

    So what i did was toggle off the Deep Scratches effect and let alone the Dream Look effect. And it rendered properly.

    So I guess the Deep Scratch effect was the troubled one.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bournemouth, UK
    Posts
    659

    Default

    Quote Originally Posted by innocent_bystander
    ^^ive had the same problem with magic bullet.. I tried loads of different things to fix it -but in the end I found myself redering it about 10% at a time, then saving the project and opeing it again to do another 10% or so.. .. .. This got quite anoying so I completely reinstalled premere and magic bullet then it worked fine..

    I also found that that when I exported the project it got about half way and stoped.. .. after reinstalling premere (again) it still didnt work so I just attempted to export it loads of times... on the 159th attempt (or something like that!!) it worked.... ..

    The only thing I can suggest is to reinstall premire and magic bullet and make sure your disk is defaged...
    I'm afraid this is the only way I too, have found of rendering any magic bullet effects, but I can usually render about 10 mins at a time and only save between renders and not have to close and re-open, unless it crashes during a render.
    Canon, Edius, Final Cut Studio, Always Progressive, Promotional Video Production

Similar Threads

  1. Render As . . . ?
    By jakepreslar in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 0
    Last Post: 04-18-2006, 08:57 AM
  2. How long to render
    By peterb in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 0
    Last Post: 01-27-2006, 12:32 PM
  3. Render Help needed!
    By zippy476 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 09-10-2005, 01:21 AM
  4. render question - need help
    By vegasuser88 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 2
    Last Post: 08-21-2005, 01:48 PM
  5. Unable to Render. transitions/effects will not render. HELP
    By ryan_san in forum General video editing software help and advice
    Replies: 10
    Last Post: 08-17-2004, 03:53 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •