Results 1 to 3 of 3

Thread: Weird problem, music cuts out

  1. #1

    Default Weird problem, music cuts out

    I have created some short movies before and muted the audio that is with the cam (from its microphone) and played music as background music.

    Yet, now when I do this the background music cuts out for no reason when I am watching the preview. The music is fine when there are stills and half way through the captured movie but then it just cuts out. It doesn't stutter due to my slow computer or anything, it just cuts out. The music will play on its own when in the audio editing frame all the way through, but not with some of the capture.

    I decided it must have been my computer just lagging and stuff so I just created it as a movie quickly and played it back in Media Player but the sound cut out exactly where it did in Pinnacle.

    Does anyone know the problem or the cure?

    P.S. I have used the music as a .wav and a .mp3 and it happens on both

    Any reply is appreciated.
    Last edited by Blekk; 05-30-2006 at 10:09 PM.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Canada
    Posts
    8

    Exclamation sound woes


    You need to take alook at my post that descrobes my woes.
    pinnacle 10.5.2 and avid liquid vs 7

    this explains that you need ASIO 2.0 compliant sound cards and for now you need to leave a one frame gap between your music in the audio track and this should let your music render.
    Also check to make sure your smartsound is vs 3030 as the latest update.
    Cheers i hope this helps you....

  3. #3

    Default

    Thanks mate,

    It seemed to sort itself out, I just re-installed it

    Oh well, thanks for the reply, I will do what you said if it happens again

Similar Threads

  1. Weird interlace problem
    By Rav33n in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 10-05-2006, 07:25 PM
  2. Weird Encore problem....
    By argento in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 6
    Last Post: 11-03-2005, 04:24 PM
  3. Sonic My Dvd weird problem
    By LemonHousePlant in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 0
    Last Post: 12-20-2003, 08:57 PM
  4. Weird Problem With Adobe
    By LemonHousePlant in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 11-28-2003, 07:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •