Results 1 to 4 of 4

Thread: Premiere-Multiply Key

  1. #1
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    London
    Posts
    6

    Default Premiere-Multiply Key

    Quick question i dont know why this is happening but im using the multiply key and when i preview the section with the effect on and the whole timeline it works fine but then once i exported it to both quicktime and windows media the key doesnt work and it only shows one of the clips im using for the effect? this is odd because im sure ive done it before and exporting has been fine, if anyone knows whats up or experienced it before say the word?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Western Europe
    Posts
    3,409

    Default

    Maybe everything needs to be rendered first. Is there a red line above the clips in the timeline? Also check to make sure the work area covers the entire lengths of the clips rather than just the first few seconds. In otherwords make sure it starts at 0 and continues to the end of the piece you want to export.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    London
    Posts
    6

    Default

    Nah its all rendered and everything, its odd first time i have ever encountered anything like this. If anyone else knows pls help as this is extremly fustrating.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    London
    Posts
    6

    Default

    Any information would be good? I exported the peice onto my camera and it worked fine, so its just when i export it to a viewing file.

Similar Threads

  1. adobe site says PREMIERE PRO 1.5 so whats premiere 7?
    By OnTheWay in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 6
    Last Post: 03-17-2005, 03:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •