Results 1 to 2 of 2

Thread: Shine Effect In Premiere Not Working?

  1. #1
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    London
    Posts
    6

    Default Shine Effect In Premiere Not Working?

    I have been using the Shine effect for quite some time and i recently re-booted my pc resulting in losing premiere so once i installed it again i downloaded the demo version of the effect and proceeded to add my key code which i had used before and been fine but now the red lines are still apparent although it accepts the code. Has anyone experienced this and know what i can do to resolve it, any information would be greatly appreciated.. I have tried uninstalling the plug-in and installing again but it all still occurs.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bracknell, Berkshire, UK
    Posts
    5,191

    Default

    Sounds like a job for Pedder Norby (spelling?). he wrote the plugin and frequents the 'trapcode' forum over at the creative cow answering this type of question all the time. Basically, this is a job for a support call.

Similar Threads

  1. Shine-like text effect
    By gajake15 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2006, 03:57 AM
  2. Premiere fader and effects not working on captured avi clips
    By ppgpilot in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 4
    Last Post: 07-29-2005, 06:21 AM
  3. Make a strong shine effect
    By kristovao in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 05-25-2005, 07:58 PM
  4. Working with Titles crashes my Premiere 6.5 (Mac)
    By kippie in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 03-17-2004, 01:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •