Results 1 to 2 of 2

Thread: adobe premiere 6.5 problem.....

  1. #1
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    1

    Default adobe premiere 6.5 problem.....

    I have adobe premiere 6.5 and I am trying to pixilate (censor) a small part of my movie, I have followed these instructions: http://www.marcpeters.co.uk/Pixelataion.html but when I look at the results nothing has changed, it looks exactly the same as before. I have re tried severl times and cannot get it to work.
    The only thing I can see that is different from the instructions is in this image: http://www.marcpeters.co.uk/Dallas/Image12.gif you can see a frame fromthe movie, but when i do this i only have a black box with no image in it.
    Hope someone can help
    thanks

  2. #2

    Default

    did you render the video? You will not see effects until you render it.

Similar Threads

  1. Sound Problem in Adobe Premiere Pro 2.0
    By raffegutten in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 4
    Last Post: 07-07-2006, 09:21 AM
  2. Adobe Premiere Pro 1.5 timeline problem
    By Nozmeister in forum General video editing software help and advice
    Replies: 2
    Last Post: 07-01-2006, 11:06 PM
  3. Adobe Premiere Pro Panning Problem
    By joyzeelife in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 03-03-2006, 01:23 AM
  4. Problem with ADOBE premiere 1.5 exporting HELP!
    By NNEST666 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 6
    Last Post: 12-27-2005, 02:12 PM
  5. Adobe Premiere 6.5 editing problem
    By el_Jacob in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 04-12-2004, 11:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •