Results 1 to 3 of 3

Thread: ASIO DEVICE

  1. #1
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Uhrichsville Ohio
    Posts
    237

    Default ASIO DEVICE

    i have the sony audio mastering suite, and when choosing the capture device i get the option for MIC-IN, LINE-IN, RCA-IN, AND ASIO COMPAT. DEVICE. it says asio is preferred, but what is it?
    Mac G5 workstation with 4 gigs of ram, 4x250 gig drives in raid 5. High availability cluster server running centos for a server. 2xCanon GL2 cameras.

    TuscSports.com

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Canada
    Posts
    65

  3. #3
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Uhrichsville Ohio
    Posts
    237

    Default

    thx, i feel stupid for not looking it up on my own...
    Mac G5 workstation with 4 gigs of ram, 4x250 gig drives in raid 5. High availability cluster server running centos for a server. 2xCanon GL2 cameras.

    TuscSports.com

Similar Threads

  1. No Device Control
    By Martyn in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 06-26-2006, 06:40 PM
  2. device not available
    By dirl in forum General video editing software help and advice
    Replies: 6
    Last Post: 10-28-2005, 04:47 PM
  3. The DV device is unavailable for device control...
    By joey4127 in forum General video editing software help and advice
    Replies: 4
    Last Post: 08-21-2005, 01:33 PM
  4. The DV device is unavailable for device control
    By sara_dippity in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 10
    Last Post: 01-04-2005, 08:33 PM
  5. The DV device is unavailable for device contro
    By joey4127 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 12-30-2004, 10:49 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •