Results 1 to 4 of 4

Thread: Premiere Pro 2.0: how to setup up a render farm?

  1. #1

    Default Premiere Pro 2.0: how to setup up a render farm?

    Actually I guess it would be less of a farm and more of a team. Well whatever, I just happen to have an extra p4 3.0 ghz w/ 512 ram laying around. I want to use it to speed up rendering and encoding in Premiere. I have read a few articles about render farms, just haven't found anything specific to premiere.

    Please help!

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bracknell, Berkshire, UK
    Posts
    5,191

    Default

    Not sure but I think you can do this with After Effects. I've never heard of it being done with premiere.

    Either way thoguh, you'll have to buy a second licence, although you may be able to get a render-only type of licence.

  3. #3

    Default

    Well, it's not as if I have a ton of videos to render, just that I would rather cut the time it takes. Instead of waiting 1-2 hours for a 45 minute video. It seemed like I might as well be using two p4 3.0 ghz, instead of one. That is, if it's possible. I have read some things that alluded to the possibility of using a third party queue manager type software. Something similar to what you would use with Maya or AE. I just couldn't find anything that said specifically "use this".

  4. #4
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Uhrichsville Ohio
    Posts
    237

    Default

    want to know the easiest, and most official way to find out, call adobe!.. anytime i have a question i call them, and they always answer with several options!
    Mac G5 workstation with 4 gigs of ram, 4x250 gig drives in raid 5. High availability cluster server running centos for a server. 2xCanon GL2 cameras.

    TuscSports.com

Similar Threads

  1. After FX / Vegas Render Farm
    By irishmark in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 08-03-2005, 11:57 AM
  2. Adobe Premiere Pro 1.5 will not RENDER!!
    By photoguy in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 8
    Last Post: 12-25-2004, 06:48 PM
  3. Render Farming in Premiere Pro..... is it possible?
    By SLYugioh in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 10
    Last Post: 12-19-2004, 12:42 AM
  4. Unable to Render. transitions/effects will not render. HELP
    By ryan_san in forum General video editing software help and advice
    Replies: 10
    Last Post: 08-17-2004, 03:53 AM
  5. premiere setup
    By kingalfred in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 5
    Last Post: 05-24-2004, 07:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •