Results 1 to 2 of 2

Thread: Any Avid Xpress users know about

  1. #1

    Default Any Avid Xpress users know about

    Im using avid and after I capture the footage to the avid program this is fine but after I close the capture program for Avid and try playing the file again...I get the video but I dont get any audio ....the audio bars move as if there should be some video but I dont hear anything

    what could be the problem?

  2. #2

    Default I found the answer

    I just changed a setting in the 'Sound Configuration' found in the Projects box
    the settin was the "use windows mixer"...now everything plays fine

Similar Threads

  1. Avid Xpress Pro HD
    By BigBadWimp in forum General video editing software help and advice
    Replies: 6
    Last Post: 10-05-2007, 12:20 AM
  2. AVID XPRESS PRO 5 Tutorial- anyone????
    By src2206 in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 4
    Last Post: 05-01-2006, 07:21 AM
  3. AVID XPRESS PRO 5 (Very Important)
    By src2206 in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 2
    Last Post: 04-28-2006, 03:12 PM
  4. Avid Xpress users
    By JourneyMan in forum Forum Announcements and News
    Replies: 2
    Last Post: 02-15-2006, 07:18 PM
  5. GL2 and Avid Xpress Pro /HD
    By Sean Curt in forum General video editing software help and advice
    Replies: 1
    Last Post: 01-28-2006, 10:25 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •