Results 1 to 4 of 4

Thread: Using an svid preview monitor

  1. #1
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Uhrichsville Ohio
    Posts
    237

    Default Using an svid preview monitor

    I have an x1800xt graphics card (2 dvi outs, and a vivo(vivo is an svid in and out)) and i was wondering in premiere if i can set my tv to be a preview monitor using the svid port?
    Mac G5 workstation with 4 gigs of ram, 4x250 gig drives in raid 5. High availability cluster server running centos for a server. 2xCanon GL2 cameras.

    TuscSports.com

  2. #2
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Bladon
    Posts
    1,383

    Default

    No but if your cam has dv out you can go straight out of your firewire port into you camera then S-video out to your tv.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Uhrichsville Ohio
    Posts
    237

    Default

    i know i could do that way, but i dont like it, because i have to have my cam on all the time, i guess i could just bear it...... thanks though!

    RYan
    Mac G5 workstation with 4 gigs of ram, 4x250 gig drives in raid 5. High availability cluster server running centos for a server. 2xCanon GL2 cameras.

    TuscSports.com

  4. #4
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Bladon
    Posts
    1,383

    Default

    You should be able to have it in standby mode whilst it's in use.

Similar Threads

  1. External Preview Monitor Line-Up.
    By vegasarian in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 11-29-2006, 07:43 PM
  2. preview monitor
    By clunker in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 4
    Last Post: 08-02-2006, 11:04 PM
  3. Preview on External Monitor
    By superkopite in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 8
    Last Post: 05-28-2006, 09:52 AM
  4. Preview through DV Camera on TV Monitor
    By js472 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 6
    Last Post: 11-06-2005, 02:12 AM
  5. hooking up a preview TV monitor
    By aerolix in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 07-05-2005, 06:33 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •