Results 1 to 7 of 7

Thread: HELP REGISTERING ADOBE ENCORE 1.5 VIA PHONELINE

  1. #1
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Kidsgrove, stoke On Trent staffordshire
    Posts
    38

    Default HELP REGISTERING ADOBE ENCORE 1.5 VIA PHONELINE

    How do I register my copy of encore dvd 1.5 via the phoneline I am using this method as I need to speak to an adobe rep on the phone, the programme asks me to register online I dont know how to find the option to register on the phone. Please can anyone help?
    HELPING OTHERS COSTS NOTHING BUT GIVES EVERYTHING

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bracknell, Berkshire, UK
    Posts
    5,191

    Default

    Thsi list of number may help. Your profile doesn't say where you are so here are all the numbers.

    http://www.adobe.com/activation/phonenumbers.html

    Hope it works out.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Kidsgrove, stoke On Trent staffordshire
    Posts
    38

    Default

    Thanks for your help Sorry for not putting my location on my profile I am located in Kidsgrove stoke on trent
    HELPING OTHERS COSTS NOTHING BUT GIVES EVERYTHING

  4. #4
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Kidsgrove, stoke On Trent staffordshire
    Posts
    38

    Default

    Thanks Alan job done and dusted
    HELPING OTHERS COSTS NOTHING BUT GIVES EVERYTHING

  5. #5
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bracknell, Berkshire, UK
    Posts
    5,191

    Default

    Quote Originally Posted by G0UDG
    Thanks Alan job done and dusted
    Now THAT is what makes these forums what they are.

    I've been sitting at home for a couple of days feeling pretty miserable with a cold and that, my friend, a simple thank-you has put the first smile on my face for at least 48 hours.

    you are welcome my friend.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Uhrichsville Ohio
    Posts
    237

    Default

    Well alan, you have helped me many times before, and i should say "Thank You" as well, oh and by the way i had a cold 2, would not wish it on even my enemies, get well soon.....
    Mac G5 workstation with 4 gigs of ram, 4x250 gig drives in raid 5. High availability cluster server running centos for a server. 2xCanon GL2 cameras.

    TuscSports.com

  7. #7
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Bladon
    Posts
    1,383

    Default

    Cheers Alan . Bet my colds worse than yours !

Similar Threads

  1. adobe encore ?!
    By cate in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 3
    Last Post: 02-23-2007, 08:42 PM
  2. Adobe Encore
    By mnad in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 2
    Last Post: 01-15-2007, 12:50 PM
  3. Adobe Encore?
    By HaloMontages in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 3
    Last Post: 04-25-2005, 04:35 PM
  4. DVD-Lab, Adobe Encore....
    By DocSavage in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 0
    Last Post: 02-09-2005, 03:03 PM
  5. Adobe Encore Update 1.5.1 now available
    By Alan Mills in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 2
    Last Post: 12-02-2004, 04:30 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •