Results 1 to 3 of 3

Thread: Canon XM1 DVin?

  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1

    Default Canon XM1 DVin?

    Hi.

    Can anybody tell me if there is a way to crak the Canon XM1 software to be able to us DV in?

    I've been searching by internet and I've found ways to do it but with other canon cameras but not for the XM1.

    Thanks

    Hutu

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bristol uk
    Posts
    8,938
    Blog Entries
    1

    Default

    This can usually be done by a cmera service outfit, or you can buy a 'dongle' that does it for most cameras. I dont have any specific idea of how this wks with the xl1 but i bet it can be done

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Portsmouth
    Posts
    50

    Default

    Do you mean recording DV via firewire ??
    My XM1 does this OKwithout tweaking - just put it into VCR mode and press record - no probs.

Similar Threads

  1. Canon XL2
    By Shane_Gibson in forum Technology advice and tips
    Replies: 1
    Last Post: 07-18-2006, 04:29 PM
  2. Canon XL2??????????????????
    By Criddle in forum Hardware Problems
    Replies: 1
    Last Post: 05-28-2006, 09:38 AM
  3. Canon XM2 - Anyone know what it's like?
    By Chris Oakley in forum Technology advice and tips
    Replies: 0
    Last Post: 05-22-2006, 06:27 PM
  4. Canon GL2 or XL2
    By grewell912 in forum Technology advice and tips
    Replies: 11
    Last Post: 12-16-2005, 12:52 PM
  5. DVin - no wire connected
    By DirectOr in forum Hardware Problems
    Replies: 8
    Last Post: 10-12-2004, 11:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •