Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: I have a problem in multicam !!!!!!!!!!!!!!!!

  1. #1

    Default I have a problem in multicam !!!!!!!!!!!!!!!!

    Hi all

    How Are You ,

    I have one question ,,

    How i can record from tow camera or three in one time , For example " The Mixer Hardware " ,,,

    I need A mixer Software ,,,,

    Thanks ,,,,,

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Kent
    Posts
    11,526
    Blog Entries
    24

    Default

    Are you refering to multi-camera real-time capture or multi-camera editing. Neither of these are natively supported by Premiere, but plugins such as http://www.unitedmediainc.com/multicam/ support multi-cam editing.

  3. #3

    Default

    Thank u ,

    but , this plug-in can editing in real-time , and [fade:0ab3846d5c]live recording from three camera[/fade:0ab3846d5c] ? in one time ?????

  4. #4
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Kent
    Posts
    11,526
    Blog Entries
    24

    Default

    Could you confirm why you are looking for a multicam capture solution?

  5. #5

    Default

    thnks,,

    YA ,

    and You are used this plug-in or no ??????????????????????

  6. #6
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Bladon
    Posts
    1,383

    Default

    If you're using a copy of Ppro. do it with layers. Thats how I did my last multi cam stuff. Then kill the eyeball to look at other layers.

  7. #7
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bracknell, Berkshire, UK
    Posts
    5,191

    Default

    Quote Originally Posted by LukeD
    If you're using a copy of Ppro. do it with layers. Thats how I did my last multi cam stuff. Then kill the eyeball to look at other layers.
    Or wait for v2 of P Pro. I hear, on the grape vine, that multi camera support is going to be available.

  8. #8
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Bladon
    Posts
    1,383

    Default

    Quote Originally Posted by Alan Mills
    Quote Originally Posted by LukeD
    If you're using a copy of Ppro. do it with layers. Thats how I did my last multi cam stuff. Then kill the eyeball to look at other layers.
    Or wait for v2 of P Pro. I hear, on the grape vine, that multi camera support is going to be available.
    Your ALWAYS 1 step ahead of me :cry:

  9. #9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Kent
    Posts
    11,526
    Blog Entries
    24

    Default

    Luke - your read this two days ago when I posted the Premiere 2.0 rumour thread.

  10. #10
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bracknell, Berkshire, UK
    Posts
    5,191

    Default

    Quote Originally Posted by Marc Peters
    Luke - your read this two days ago when I posted the Premiere 2.0 rumour thread.
    You're giving away all my fortune telling secrets now :(

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. multicam editing
    By simon1 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 04-11-2006, 08:57 PM
  2. Multicam Editing in Liquid 6
    By Meargreen in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 0
    Last Post: 05-20-2005, 11:14 PM
  3. problem capturing and a problem with mpg in premier
    By franny in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 25
    Last Post: 10-27-2004, 06:36 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •