Results 1 to 3 of 3

Thread: Timestamp in firewire capture

  1. #1
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kolkata-India
    Posts
    31

    Default Timestamp in firewire capture

    Why the timestamps are not entered in firewire capturing?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Kent
    Posts
    11,526
    Blog Entries
    24

  3. #3
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kolkata-India
    Posts
    31

    Default

    Thanks a lot Marc.

Similar Threads

  1. Capture on firewire with XP
    By jacobvz in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 01-13-2007, 11:07 AM
  2. How to add timestamp
    By rac123 in forum General video editing software help and advice
    Replies: 3
    Last Post: 05-14-2006, 10:46 AM
  3. Firewire capture - is there an alternative.
    By MerlinBiggs in forum The Perfect Video Editing PC
    Replies: 7
    Last Post: 06-13-2005, 11:52 AM
  4. HELP! capture thru firewire impossible!
    By steveydabeat in forum Hardware Problems
    Replies: 1
    Last Post: 10-12-2004, 06:41 PM
  5. using firewire in video capture
    By hankduck in forum Hardware Problems
    Replies: 5
    Last Post: 09-26-2004, 11:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •