Results 1 to 7 of 7

Thread: Finished Movie has gaps

  1. #1

    Default Finished Movie has gaps

    Hi

    I have Pinnacle 7. The problem is everything works fine. It's just the finished product after I have put the edited film back on to tape has black gaps in it, every 20-30 secsonds and they last about 1 sec... very annoying.. A lot of work only to end up with a poor finish.

    can anyone help

    Swisskiwi

  2. Default

    Which version of Studio 7 are you using?

  3. #3
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    1,612

    Default

    Do you have a dedicated card, how do you export to tape?

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by svhs
    Do you have a dedicated card, how do you export to tape?
    I'm not sure what you mean by dedicated card. I export the finished film back on to my camcorder via firewire I-link.

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by theo22
    Which version of Studio 7 are you using?
    I am using version 7.15

  6. Default

    Quote Originally Posted by Swisskiwi
    I am using version 7.15
    The latest patch for Studio 7 is 7.15.1c. So that doesn't seem te be your problem.

    Could it be that rendering is not fast enough for the tape? Is it possible in Studio 7 to make an AVI file first. Then place this avi file on the timeline of a new project and export to tape. It saves a lot of rendering time during copying to the tape.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    1,612

    Default

    Do you render your material first, before exporting to Firewire? It would be a good idea to do so (get some strain away from the CPU).

Similar Threads

  1. Music Video is now finished
    By Sithxace in forum User Videos
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2006, 06:54 AM
  2. Finished Movie Too Big
    By Madshadow in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 5
    Last Post: 08-10-2006, 09:12 PM
  3. Why do I hear gaps during audio playback? Sony Vegas 6
    By K-Dog in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 6
    Last Post: 02-22-2006, 01:29 PM
  4. Black video, colour mattes and gaps.
    By tongachutt in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 04-22-2004, 05:52 PM
  5. PC wonít output finished movie back to DV camcorder
    By speedy in forum General video editing software help and advice
    Replies: 7
    Last Post: 02-03-2004, 10:17 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •