Results 1 to 2 of 2

Thread: Burnt DVD has no menu

  1. #1
    Join Date
    Nov 2005

    Default Burnt DVD has no menu

    Hi everyone.

    Could anyone help with this???

    When I burn a DVD with a menu it renders fine burns fine but when i come to play it the DVD only contains 2 files audio and video and one dvd file. It wont play on dvd players only PCs when you double click the file and then it doesn't have the dvd menu installed!!??

    Any idea why this would happen. I have the right media and I haven't messed with it at all - not even added music!! :(

    Any help very gratefully recieved!!!



  2. #2
    Join Date
    May 2005
    Sidcup, Kent


    does the menu work ok when you play it from within pinnacle?

    are you using studio or liquid ?

Similar Threads

  1. WEB based front end menu / DVD Menu
    By Mitchuk in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 4
    Last Post: 01-22-2007, 10:21 AM
  2. Vegas burnt me out
    By Jazyy in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 8
    Last Post: 01-05-2007, 03:35 PM
  3. Extracting burnt in timecode
    By matt120 in forum General video editing software help and advice
    Replies: 1
    Last Post: 11-15-2006, 09:27 AM
  4. Burnt DVD has no menu? Please help
    By vsolara in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 1
    Last Post: 12-09-2005, 02:37 PM
  5. Ploblems with burnt DVD
    By xjdavid1 in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 0
    Last Post: 04-14-2004, 10:38 PM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts