Results 1 to 2 of 2

Thread: can't just get it working

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005

    Default can't just get it working

    i need help. my cam goes off and shows reoperate after pushing the reset button, yet i can't get it to work
    got to be there!

  2. #2
    Join Date
    Jul 2004
    Manchester, UK


    You're going to need to give us a bit* more information there!

    *a lot

Similar Threads

  1. Sound not working at all.
    By LukeD in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 5
    Last Post: 12-27-2005, 11:20 PM
  2. 'nothing from something' - link working
    By 46137 in forum User Videos
    Replies: 12
    Last Post: 08-30-2005, 12:42 AM
  3. Dead Man Working
    By anthonybristol in forum User Videos
    Replies: 10
    Last Post: 08-18-2005, 07:14 PM
  4. Are we working yet?
    By Mike Thorpe in forum Forum Announcements and News
    Replies: 0
    Last Post: 12-16-2004, 07:25 PM
  5. LE not working
    By dberryman in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 4
    Last Post: 11-30-2004, 04:05 PM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts