Results 1 to 2 of 2

Thread: capturing in ntsc query

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    uk
    Posts
    11

    Default capturing in ntsc query

    doing a film for my auntie is the usa,i thought it might be best to set the capture to ntsc.

    the only problem is that i cant view the "play" on my tv attached to the camera via the pc, i do have the prefs set to do this .

    iam asuming beacuse my tv & camera are pal it wont work thats fine

    but could i capture as normal in pal and create the dvd with the prefs set to ntsc when it burns it,t at least i can watch t this way

    many thanks to thoose in the know

    smatterhauler

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Western Europe
    Posts
    3,409

    Default

    Yes, capture using PAL and then burn an edited version in NTSC format.

Similar Threads

  1. Capturing NTSC analog video
    By fiverings in forum Hardware Problems
    Replies: 2
    Last Post: 11-16-2006, 09:53 PM
  2. Probelm With Pinnacle moviebox USb on Capturing NTSC VHS
    By touradg in forum General video editing software help and advice
    Replies: 0
    Last Post: 05-08-2005, 05:26 PM
  3. Probelm With Pinnacle moviebox USb on Capturing NTSC VHS
    By touradg in forum Hardware Problems
    Replies: 0
    Last Post: 05-08-2005, 05:24 PM
  4. Capturing NTSC VHS Tapes with European Multisystem VCR
    By ravel in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 4
    Last Post: 12-19-2004, 04:54 PM
  5. Capturing PAL footage in NTSC world
    By mazza2004 in forum Forum Announcements and News
    Replies: 0
    Last Post: 11-20-2004, 08:40 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •