Results 1 to 3 of 3

Thread: Ulead Media Studio 7.0 two pass encoding problem

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    2

    Default Ulead Media Studio 7.0 two pass encoding problem

    Hy all
    i encoutered a problem , when trying to do x-vid two pass encoding with ulead media studio.my source file is DV type 1.First pass always contains only audio data and so i s the second pass???
    when i use the same xvid settings with virtual dub video is ok but no audio :(
    thanks

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    East Kilbride, Scotland
    Posts
    1,002

    Default

    Could be several things including a dodgy codec.

    Can you post your project settings in Media Studio?


    Thanks



    COMPAQ something or other with 500Gb Boot Disk, 1Tb external Firewire Disk, 4Gb Memory and a super duper sound card, 19" TFT Monitor etc etc etc
    Sony TRV33e : Sony TRV310e : Canon XM2
    Sony Vegas Studio editions to v11

    Remember, there is always more to learn than there is to teach.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    2

    Default

    My project settings:
    microsoft avi files
    PAL (25 fps)
    Overlay track(s):3
    Microsoft AVI file
    24 Bits, 720 x 576, 25 fps
    Lower Field First
    XviD MPEG-4 Codec
    Interleave audio for every 1 frames
    PCM, 48,000 kHz; 16 Bit; Stereo
    tryed already to uninstall and change my xvid codec with the latest koepi`s version the result is the same : only audio data is compressed during both passes
    thanks

Similar Threads

  1. Ulead Media Studio Help (can i use Urdu)
    By luckylips in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 2
    Last Post: 02-24-2008, 04:28 PM
  2. Ulead media studio pro 8
    By Konecc in forum General video editing software help and advice
    Replies: 0
    Last Post: 12-15-2005, 05:46 PM
  3. ulead media studio pro 7
    By BROWNERS in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 9
    Last Post: 05-24-2004, 10:04 PM
  4. is ulead media studio
    By PMAC in forum General video editing software help and advice
    Replies: 1
    Last Post: 04-14-2004, 06:48 AM
  5. Encoding Problem With ULead Studio 7
    By Rancher500 in forum General video editing software help and advice
    Replies: 0
    Last Post: 12-30-2003, 08:31 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •