Results 1 to 6 of 6

Thread: wheres my sound gone???

  1. #1
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    scarborough
    Posts
    8

    Default wheres my sound gone???

    Just started using prem pro, when I playback the footage I'm not getting anysound, but when I drag along the time line the sound is there?!?!?!?!?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Canada
    Posts
    54

    Default

    Possibly the audio had not finished conforming?

    there is a progress bar in the bottom right hand side - make sure that your audio is fully conformed before attempting to edit

    If this isn't the problem please post again
    My System Specs:

    Cameras: 2 x Canon XL1s
    Computer: Dual Intel Xeon 2.8Ghz processors (hyperthreaded) - Intel SE7505VB2 mother board - 2 Gb PC2100 RAM kingston -Adaptec FireConnect 4300 -2xseagate 10K scsi hdd 150G ea -2xseagate 7200 ide hdd 200G ea - Plextor PX-708A DVD burner - ATi Raedon 9800Pro video with Dual SUN 21\" monitors - Sound Blaster Platinum live!
    Software: Windows XP Pro with SP2 - Pyro Pro (adobe\'s premier pro, encore DVD, and audition bundle)

  3. #3
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Kent
    Posts
    11,526
    Blog Entries
    24

    Default

    Your sound is most probably being routed back to your DV hardware. Go into the project settings and select playback on audio hardware.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Canada
    Posts
    54

    Default

    Good one Marc - I was just back to edit my post to include that

    I had that problem myself once and that was my fix too
    My System Specs:

    Cameras: 2 x Canon XL1s
    Computer: Dual Intel Xeon 2.8Ghz processors (hyperthreaded) - Intel SE7505VB2 mother board - 2 Gb PC2100 RAM kingston -Adaptec FireConnect 4300 -2xseagate 10K scsi hdd 150G ea -2xseagate 7200 ide hdd 200G ea - Plextor PX-708A DVD burner - ATi Raedon 9800Pro video with Dual SUN 21\" monitors - Sound Blaster Platinum live!
    Software: Windows XP Pro with SP2 - Pyro Pro (adobe\'s premier pro, encore DVD, and audition bundle)

  5. #5
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Bladon
    Posts
    1,383

    Default

    I have that all the time :cry:

  6. #6
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    scarborough
    Posts
    8

    Default

    Cheers everyone problem solved

Similar Threads

  1. Wheres the resolution?
    By Mo_money in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 0
    Last Post: 02-08-2007, 01:27 PM
  2. Wheres my camcorder
    By Alex C in forum Hardware Problems
    Replies: 5
    Last Post: 11-03-2005, 07:53 PM
  3. System Sound, but no capture or playback sound
    By ladyjepp in forum Hardware Problems
    Replies: 0
    Last Post: 04-02-2004, 10:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •