Results 1 to 2 of 2

Thread: Random menus in Adobe Encore?

  1. #1
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Bracknell, Berkshire, UK
    Posts
    5,191

    Default Random menus in Adobe Encore?

    Had a scenario yesterday where i was producing a very simple DVD and needed a simple menu with two options on it. I produced three background images before I decided which one to use.

    Afterwards I wondered if there was a way to have implemented all three and pull up a different menu at random (I believe the Star Wars DVDs do this).

    Anyone know how to achieve something like this in Encore? Or maybe just get me on the right track?

    Cheers

    Alan

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Kent
    Posts
    11,514
    Blog Entries
    24

    Default

    Had a quick search on google for the answer to no avail. I was however impressed with what Encore *can* do . Think it's an item to put on my wish list!

Similar Threads

  1. adobe encore ?!
    By cate in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 3
    Last Post: 02-23-2007, 07:42 PM
  2. drop down menus in encore 2
    By innocent_bystander in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 3
    Last Post: 07-18-2006, 05:23 PM
  3. Can you add video to menus in Encore DVD?
    By 3kgttwinturbo in forum General video editing software help and advice
    Replies: 2
    Last Post: 01-01-2006, 02:58 AM
  4. Encore- Video in menus
    By michael124 in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 3
    Last Post: 05-15-2004, 10:55 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •