Results 1 to 3 of 3

Thread: Vegas 5.0 Dissolve Problem...Help!!!

  1. #1
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    nyc
    Posts
    4

    Default Vegas 5.0 Dissolve Problem...Help!!!

    Sony Viao, Veags 5.0
    When I overlap 2 events to create a dissolve my video slows down through the dissolve. It shutters and almost looks like flash frames until it passes the dissolve then resumes normal speed. Is this normal, it cant be, or do I have something activated that I can turn off.
    Thanks for your help.
    Its driving me crazy!!!!

  2. #2
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    London
    Posts
    1,386

    Default

    initially it sounds like a ram issue - what's the spec of your system?

  3. #3

    Default

    If I were you I'd make the preview quality less and if you have very little ram like me (256mb), that should work.

    If not, just let it lag and then when you render it it should look fine.

Similar Threads

  1. Problem using Vegas.
    By Dev2 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 2
    Last Post: 07-09-2006, 12:09 AM
  2. Dissolve Problem
    By jeff in forum General video editing software help and advice
    Replies: 1
    Last Post: 09-18-2005, 11:09 AM
  3. Dissolve Problem II I am using Vegas 5.0
    By jeff in forum General video editing software help and advice
    Replies: 0
    Last Post: 09-17-2005, 07:45 PM
  4. Audio fade/dissolve?
    By Martyn in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 07-04-2005, 12:12 PM
  5. Cross Dissolve
    By conehead in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2005, 08:12 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •