Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Vegas 15 issue

  1. #11
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Surrey, UK
    Posts
    10,844
    Blog Entries
    1

    Default

    Z Cheema - good to see a post from you! Long time no see. Hope all is well?
    MB - there was a new build (261) released very recently, have you installed that yet?
    Tim

  2. #12

    Default

    Yes, I did that first.

  3. #13

    Default

    Yes I have build 261

  4. #14

    Default

    I was just about to mention that, on mine (SV10) with GPU rendering always had an error, I'll check on 15

    Vegas forums here now, since SOny pulled out
    https://www.vegascreativesoftware.info/us/news-forum/

  5. #15

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Vegas Pro 12 Issue
    By Prolifik in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 7
    Last Post: 04-16-2013, 03:08 PM
  2. Memory issue in Vegas 12 Pro 64-bit
    By urbanwks in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 10-26-2012, 08:21 AM
  3. Vegas pro 9 avi issue
    By dirtbag1981 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 5
    Last Post: 01-24-2011, 11:30 PM
  4. Render Issue - Vegas Pro 9
    By sparkysan in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 8
    Last Post: 12-10-2009, 11:19 PM
  5. Vegas - Colour issue
    By Nox in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 7
    Last Post: 09-02-2008, 11:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •