Results 1 to 5 of 5

Thread: dazzle dvc 80 pinnacle studio 9 quick start sound problem

  1. #1
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1

    Default dazzle dvc 80 pinnacle studio 9 quick start sound problem

    hello can anyone help me?
    i trying for a while capturing movie from a camcorder, but the thing is when using pinnacle studio 9 quick start wervy thing works perfectly, but when i go to edit i lose the sound on the movie, can anyone help me on this?

    tks

  2. #2
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    1,612

    Default

    You could try capturing sound directly through your sound card (lini-in port) instead of using the audio capture of that device.

  3. Default

    ahh haa i had this a time back, but i was using a 4 channel mic on the sony.

    After alot of messing about ( 2 weeks ) Studio finnaly put its hands in the air and said " Hey Brian you need a Extra bit for stuio and will cost you 9 ) so after the little down load it all worked

    the down load was Dolby 2 channel
    Live from Norwich !

    Sony PC1000E ( Stopped working after 13months)
    Sony HDR-HC3 4Mega Pixels High Def Mini DV Broke
    Canon HF 10 - Broke
    iPhone4 Sport
    Waiting for the Sony HDR-GW55VE

    Avid Studio, + Pinnacle Studio14, Win7 64bit 12 GIG memory, Nvidia GTX590, twin 3D display, 2Terrabyte HD

  4. #4
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    1,612

    Default

    Money talks! Go get that plug-in!

  5. Default

    m Money and Plug ins Hey !!!

    Didnt know it was the problem untill a week later , it sort of came up and said " hey youve been trying for so long to get the sound to work in this clip- try this plug in"

    Why didnt it ask me in the first place goodness knows ?
    Live from Norwich !

    Sony PC1000E ( Stopped working after 13months)
    Sony HDR-HC3 4Mega Pixels High Def Mini DV Broke
    Canon HF 10 - Broke
    iPhone4 Sport
    Waiting for the Sony HDR-GW55VE

    Avid Studio, + Pinnacle Studio14, Win7 64bit 12 GIG memory, Nvidia GTX590, twin 3D display, 2Terrabyte HD

Similar Threads

  1. Pinnacle 10.5 sound problem
    By SoCalsurfer in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 1
    Last Post: 06-14-2006, 01:02 AM
  2. pinnacle studio dvd import problem
    By rachaels46 in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 0
    Last Post: 03-02-2006, 07:50 PM
  3. Pinnacle Studio 9 Problem
    By TWiSDiT in forum General video editing software help and advice
    Replies: 4
    Last Post: 08-09-2005, 07:57 PM
  4. Editing problem using Pinnacle Studio 9 SE.
    By mjsilverstone in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 3
    Last Post: 03-24-2005, 07:13 PM
  5. Different Pinnacle 8 sound capture problem
    By Zeareal in forum General video editing software help and advice
    Replies: 0
    Last Post: 02-21-2004, 10:13 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •