Results 1 to 9 of 9

Thread: Problem with After Effects 6.5pro

  1. #1
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    west yorkshire
    Posts
    14

    Default Problem with After Effects 6.5pro

    Hi there, i have recently upgraded from after effects 6.0 pro to 6.5 pro, the problem is when i try toopen any of my old projects which i created in 6.0 pro it says i need to convert them to 6.5 pro then rename it, then it begins to open it and crashes ( the screen freezes) i can create a new project in 6.5 pro but cant open a old 1 PLEASE can anyone HELP!!!
    THANK YOU.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Kent
    Posts
    11,514
    Blog Entries
    24

    Default

    Adobe support always suggest you finish a project in the version in which it was started before upgrading.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    west yorkshire
    Posts
    14

    Default

    hi i did finish my old projects but i wanted to reuse them :cry: :cry:

  4. #4
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    London
    Posts
    1,386

    Default

    it could be a plugin problem.

    Make sure if you installed any 3rd party plugins that they are compatibel with 6.5 and that they have been installed correctly.

    if it's not that then try opening them in 6 turn off all effects and save then open in 6.5 and turn on effects one by one to see what's causing the problem.

    If its not that - i dunno - try looking it up in google.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    west yorkshire
    Posts
    14

    Default

    Hi i have still not solved this problem, i have also noticed another problem i tried using time streath in 6.5 pro and a few other opitions and 6.5 pro just jams? PLEASE anyone any more ideas???

  6. #6

    Default

    have you try to "clean reinstall" it ?

  7. #7
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    west yorkshire
    Posts
    14

    Default

    Yes i have

  8. #8
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    west yorkshire
    Posts
    14

    Default

    Hi am quite certain that its a small problem because now i cant even use 6.0 pro when i try and use it. i think its something that is intermingling thats making it crash!! Any suggestions ???

  9. #9
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    west yorkshire
    Posts
    14

    Default

    Hi am quite certain that its a small problem because now i cant even use 6.0 pro when i try and use it. i think its something that is intermingling thats making it crash!! Any suggestions ???

Similar Threads

  1. After Effects 6.5 export problem
    By House_Of_Myrmidon in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 02-09-2007, 11:39 AM
  2. Video Effects Problem
    By Dolphin in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 01-12-2007, 11:11 AM
  3. After Effects - Effect problem
    By drak24 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 3
    Last Post: 09-23-2006, 05:38 AM
  4. Audio problem in After Effects
    By rogertb in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 3
    Last Post: 07-19-2006, 11:02 AM
  5. Problem with Effects/Fades, in 6.5
    By Mountain Goat in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 4
    Last Post: 01-05-2005, 08:41 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •