Results 1 to 1 of 1

Thread: .MOV Files not rendering properly

  1. #1

    Default .MOV Files not rendering properly

    I have a video that includes .MOV videos and when I try to render it, everything is fine until I try to watch the video. When it gets to the part where the .MOV file is, it starts lagging. This it not just my computer having trouble viewing the video though. This issue still occurs if I upload the video to something like YouTube. I have tried rendering using XAVC S HD 1080 Long-GOP 29.97p and a custom template with the following settings:
    Attached Images Attached Images

Similar Threads

  1. Rendering mov files
    By Towser83 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 2
    Last Post: 08-29-2012, 01:51 AM
  2. Files not importing into Vegas!
    By n1rv4n4 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 02-20-2010, 04:55 AM
  3. rendering video files
    By zoro_spain in forum General video editing software help and advice
    Replies: 2
    Last Post: 03-14-2007, 09:52 AM
  4. join 2 mpg files without rendering
    By sheenie in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2005, 04:49 PM
  5. How to do slo-mo properly and how to render properly? Help!
    By mtx in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 5
    Last Post: 08-01-2005, 11:59 PM

Tags for this Thread


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts