Results 1 to 3 of 3

Thread: Premiere 1.5 PRO wont auto-detect clips

  1. #1
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Sammamish, WA
    Posts
    9

    Default Premiere 1.5 PRO wont auto-detect clips

    I'm ripping a tape with my DV camera to my computer, and I clicked the little "Scene Auto- Detect" button

    i let the comp record the footage, but then it comes out as just one long video file instead of individual scenes....

    how do i fix this??

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Sammamish, WA
    Posts
    9

    Default nvm

    nvm i got it.... little bit different with the batch capture, having to log in and out

  3. #3
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Berkshire, UK
    Posts
    791

    Default

    Premiere Pro cannot detect scene content change, only meta data change. This means that the video being captured must have a continuous time code for it to have scenes detected. As you are capturing analogue you won't have a timecode and so you will not be able to have Premiere detect the scenes.

    Now...I know an editing suite that.....*walks off mumbling* lol
    Lloyd

    That's my opinion. If you don't like it I have others

    System: Apple Macbook Pro 17, and an external Freecom 500GB eSATA drive.
    Software: Final Cut Studio 2 (FCP 6, Motion 3, Soundtrack Pro 2, Color, DVD Studio Pro 4, Compressor 3), Sonicfire Pro 4.5
    Favourite Resources: Findsounds.com, Free DVD menus, Ken Stone's FCP Page, Wikivid

Similar Threads

  1. adobe premiere wont directly burn on dvd/cd
    By gadfly in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 0
    Last Post: 11-28-2006, 11:19 PM
  2. premiere wont work with my new capture card
    By ben704 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 3
    Last Post: 10-18-2006, 09:29 PM
  3. Merging two clips in Premiere 6.5
    By Psychninja in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 17
    Last Post: 11-19-2005, 07:26 PM
  4. Premiere Pro 1.5 wont import AVI's into timeline
    By DaveO3 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 08-10-2005, 06:46 PM
  5. How to stop auto Play List Updating in Premiere 6?
    By DriftR in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 04-29-2004, 04:28 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •