Results 1 to 2 of 2

Thread: Clips dont go in to Sony Vegas Pro 13

  1. #1

    Default Clips dont go in to Sony Vegas Pro 13

    Hello i record a video with my SONY HANDYCAM and then i got to drag it into SONY VEGAS PRO 13. BUT the video donesent show up only the audio clip.

    HELP PLEASE!!!
    Last edited by Ethan Gressani-Franz; 12-03-2015 at 09:01 AM.

  2. #2

    Default

    The SCS Knowledgebase article linked below might help to understand the problem.
    It also suggests possible solutions/workarounds.
    AVI, mp4, or MOV file is missing the video and/or audio stream

    MediaInfo (Text View) will show the codec(s).
    Install only the codec (NOT any codec packs) you need from a reliable source.





Similar Threads

  1. Sony vegas pro 12 messes up clips
    By IMAKEVIDS in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 06-04-2013, 10:18 AM
  2. Sony Vegas clips show up in black!
    By allie27 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 6
    Last Post: 05-10-2011, 04:37 PM
  3. Sony Vegas MS HD Plat 10 - gap between 1st and 2nd video clips!
    By canonfan in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 02-26-2011, 05:26 AM
  4. Can't view full MP4 clips in Sony Vegas 8
    By bbka in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 07-25-2009, 08:00 PM
  5. Help please! Speeding/Slowing Clips down in Sony Vegas 7.0??
    By MikeSalem in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 03-13-2008, 02:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •