Results 1 to 1 of 1

Thread: Premiere CC multicam black screen after moving clips around

  1. #1

    Default Premiere CC multicam black screen after moving clips around

    Hi guys,

    Like title says, I had long duration footages from 3 cameras recording close to 30 minutes (split files). The problem is that they didn't sync properly using multicam sync so I had to manually adjust all the clips.

    The problem is after I did all that, the left side of the multicam window is all black and has no footages. It shows in the source monitor though

    Is there anyway I can fix this?

    Many thanks!
    Pete
    Last edited by meister19; 09-10-2015 at 09:34 PM.

Similar Threads

  1. Clips moving around. Please help!
    By taqdagger407 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 4
    Last Post: 07-30-2011, 01:03 AM
  2. MultiCam sequence in Premiere
    By LeoB in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 7
    Last Post: 01-14-2010, 09:25 AM
  3. Premiere 6.0 shows black screen w/ a X when viewing in Progam monitor
    By vanillabean in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 6
    Last Post: 09-26-2008, 01:22 AM
  4. My render comes with black screen between clips im Premiere 6
    By lionheart75 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 03-25-2007, 09:03 PM
  5. Moving clips on timeline in Premiere 6.5
    By VideoGeekWannabe in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 05-17-2005, 03:13 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •