Results 1 to 3 of 3

Thread: Split Screen Effect

  1. #1
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    California
    Posts
    1

    Default Split Screen Effect

    Anyone know if it's possible to do a "split screen effect" with Studio 8? I know you can do it with Adobe Premier, via "add layer", but am wondering if it can be accomplished with Studio 8?

  2. #2

    Default

    i am interested in doing the same thing, let me know if you find out how to do it. i'll do the same.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    UK
    Posts
    6

    Default Split Screen Effect

    Because studio only hase a single video track it's not possible to do any picture in picture, split screens or overlays. I really thought they'd add overlay to v9, every other budget video package I've seen has it. :(

Similar Threads

  1. How do I split Screen
    By DVDJUNKIE in forum General video editing software help and advice
    Replies: 4
    Last Post: 05-17-2007, 10:57 AM
  2. Split screen effect in Premiere Pro
    By john.hardcastle5 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 8
    Last Post: 10-29-2005, 08:48 AM
  3. Split screen Effect on Vegas 4.0
    By Oppix in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 4
    Last Post: 08-22-2005, 03:46 PM
  4. Question about split screen effect?
    By hardwork04 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 03-24-2004, 06:18 PM
  5. split screen
    By RoMeRz in forum General video editing software help and advice
    Replies: 0
    Last Post: 02-03-2004, 06:36 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •