Results 1 to 2 of 2

Thread: Sync problem with audio in adobe premiere pro

  1. #1

    Default Sync problem with audio in adobe premiere pro

    I hope I posting this in the right thread.

    Anyway hello!

    I'm having this really annoying sync problem in adobe (FYI very new to editing).

    I'm working with 1 videoclip and 2 audio clips, I sync up the 2 audio tracks so there is no way you can hear that there are two different audio sources and I also sync them up with the videoclip, everything so far is pitch perfect.
    But as soon as I move all the 3 tracks together to the spot were they are suppose to be audio track nr 2 gets like 1/4 of a sec (or less) out of sync so I get this annoying echo-effect.
    When I only move the audio tracks together they remain sync but as soon as I move them with the videoclip, audio track nr 2 gets out of sync.
    I have tried linking them all together, just linking the audio tracks, just grouping them together, having them all unlinked, but I get the same weird echo effect all the time when I move them with the video track.

    So if someone could tell me what I'm doing wrong it would be awesome.

    Sincerely DrPuffert

  2. #2

    Default

    First thing to do is delete all render files. It may not fix it, but when I used premiere pro (a lot) in the past there was some weird stuff like this happening due to render files.

    If that doesn't fix it, come back!

Similar Threads

  1. Premiere audio sync problem (VHS Conversion)
    By stalkishi in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 04-21-2013, 01:04 PM
  2. Seperate Audio not in Sync with Video Problem
    By mkkid28 in forum Hardware Problems
    Replies: 5
    Last Post: 02-19-2009, 11:58 AM
  3. Audio Sync Problem
    By Dwelch in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 6
    Last Post: 10-14-2008, 06:40 PM
  4. Problem: Audio and video on DVD get out of sync after some time
    By H3r3t!c in forum General video editing software help and advice
    Replies: 0
    Last Post: 12-28-2007, 06:39 PM
  5. Audio sync problem
    By BillPackard in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 2
    Last Post: 07-15-2006, 05:05 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •