Results 1 to 5 of 5

Thread: Filters and fader won't work on my clips

  1. #1

    Default Filters and fader won't work on my clips

    I'm able to capture with Premiere 5.1c by VHS-c analog on my Radeon RX800 graphics card line-in...

    ...but the transparency rubber bands and filters only change the image to black. Without filters or fader rubber band adjustments, the clip renders beautifully.

    Also, filters and the fader rubber band work beautifully on clips I didn't capture.

    I was able to build the cycling advertisement from the tutorial that came with Premiere 5.1 without problems.

    This is a wall for me as I don't know what to expriment with to fix this.

    Any help or ideas would very, very appreciated.

    Kevin (ppgpilot)

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Kent
    Posts
    11,514
    Blog Entries
    24

    Default

    Have you rendered the timeline?

  3. #3

    Default

    I'm confused as to whether I'm rendering or not.

    Does selecting the clip in the timeline and then pulling down on Project and selecting "Render Selection" count as actually rendering ?

    I really, really appreciate your help Marc.

    Kevin

  4. #4
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Kent
    Posts
    11,514
    Blog Entries
    24

    Default

    I've never used 5.1, but you need to the select the area to be rendered by double clicking in the area just above the timeline, then moving the bar appropriately. Then render the slected area.

  5. #5

    Default

    OK, yeah I do that.
    The image plays back great, except for the parts with less opacity or filters applied.

    Any other paths I should explore ?

    Thanks again.

    Kevin

Similar Threads

  1. Okay, i'm new at using premiere, and clips don't want to work.
    By theytookmyname in forum General video editing software help and advice
    Replies: 3
    Last Post: 12-16-2006, 08:01 PM
  2. Comb Filters
    By MyNutsHurt in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 5
    Last Post: 07-15-2006, 09:44 PM
  3. Filters?
    By Evolve in forum Technology advice and tips
    Replies: 8
    Last Post: 02-20-2006, 12:21 PM
  4. Premiere fader and effects not working on captured avi clips
    By ppgpilot in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 4
    Last Post: 07-29-2005, 05:21 AM
  5. Help! mpg clips don't work
    By Ra in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2004, 01:08 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •