Results 1 to 2 of 2

Thread: I did a slow-mo effect with Twixtor and when i rendered it i got this weird effect.

  1. #1

    Default I did a slow-mo effect with Twixtor and when i rendered it i got this weird effect.

    Can someone tell me what's up with that?

    http://i.imgur.com/hBGJQEk.png

    Edit: I saved it as mpeg2, because i was working with .MTS files and by saving it as mpeg2 i get the original video quality.
    When i saved it as WMV the slow-mo was fine, but the quality was much shittier.
    Last edited by rocketrocketrocketship; 09-22-2013 at 12:39 PM.

  2. #2

    Default

    You post says and does little to help you. But it did make me laugh . . . . What AM I suppose to be seeing that isn't what you'd expect to see? Oh, and BTW I have Twixtor and love it.

Similar Threads

  1. Slomo effect (Twixtor)
    By walata in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 12
    Last Post: 04-08-2014, 12:05 PM
  2. Stutter Effect Problem on Rendered DVD
    By Colinio in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 03-30-2010, 03:35 PM
  3. Best way to create a smooth slow-motion in After Effect with 25 fps
    By The Duck in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 03-20-2010, 02:53 PM
  4. how to do the velocity/slow motion effect
    By wiz in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 45
    Last Post: 01-15-2009, 03:01 PM
  5. Problem with slow motion effect
    By LasseMan in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 04-03-2006, 09:42 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •