Results 1 to 4 of 4

Thread: Dxtory video clips render into this every time.

  1. #1
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    2

    Default Dxtory video clips render into this every time.

    Okay I'm somewhat new to Vegas last time i used this was in high school for and it seemed alot easier than.
    I'm trying to make a montage of some battlefield clips, i use a recorder called dxtory With a x264 codec makes the files nice and small.
    How ever when i put them in to Vegas the preview looks like this
    Photo Sharing Free
    And after rendering it looks like this
    Photo Sharing Free

    I've tried avc format avi and .mp4 they all do the same thing. However when i put a Fraps video in it works just fine..... Do you think Sony Vegas has trouble processing a compressed video "dxtory" vs fraps huge 30 gb videos?
    If anyone has some helpful advice im all open Thanks for looking

  2. #2

    Default

    From the examples you posted it's hard to know what is going on. One thing I can say is Vegas will not have difficulty processing compressed video. Your hardware may have difficulty but not Vegas.

    Without having more information it looks like the footage is just corrupt, will it play in any other media player ?

  3. #3
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    2

    Default

    And by hardware what do you mean? My rig should have no problem doing this kind of stuff i have
    AMD FX-6200 3.8ghz
    G.SKILL Ripjaws Series 16GB 1600mhz for ram
    and 7950 3gb gpu
    Yes the clips work before i put them in vegas
    Photo Sharing Free

  4. #4

    Default

    From what I have seen of the issues using dxtory, most seem to relate to the codec used...........and most seem to use editor friendly codecs rather than compressed player type codecs. It also seems to be the case that you have to experiment to find the right codec for import to any specific NLE.

Similar Threads

  1. Extreme lag in Sony Vegas 8.0/9.0 - DxTory
    By OHSNAPIMADUDE in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 04-08-2012, 07:14 PM
  2. SV10, some clips in video freeze after render. Please HELP
    By handelic in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 5
    Last Post: 10-06-2011, 05:17 PM
  3. Certain clips will preview but not render...
    By Monkeyvich in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 2
    Last Post: 06-21-2008, 01:35 AM
  4. Pro 2.0 wants to render all my clips...
    By Baja Dave in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 7
    Last Post: 12-18-2007, 01:06 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 07-27-2007, 06:43 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •