Results 1 to 2 of 2

Thread: New video on YouTube, not stabilized correctly.

  1. #1

    Default New video on YouTube, not stabilized correctly.

    Hey!


    I just finished my soaring-edit, but I have a problem. After uploading the video to YouTube, the camera shaking at the beginning of the video has come back.





    I used sony vegas to stabilize the video. What do you think?


    -soaring951

  2. #2

    Default

    So you are saying on the finished render on your computer it looks ok ? BUT when you up load to YouTube it changes ? If this is the case then try up loading it again, to see if it was a one off.

Similar Threads

  1. Correctly DeInterlacing
    By Hammtastic in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 08-21-2010, 06:16 AM
  2. Video not displaying correctly
    By Armond in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 09-13-2009, 11:22 AM
  3. video capture device and camera not configured correctly?
    By marypat62 in forum Hardware Problems
    Replies: 10
    Last Post: 07-14-2009, 12:35 AM
  4. Vegas Will Not Render Correctly
    By davidfunk13 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 2
    Last Post: 03-18-2007, 01:42 AM
  5. Video doesn't preview correctly in Vegas
    By oriyanh in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 4
    Last Post: 11-12-2006, 06:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •