Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem with After Effects

  1. Default Problem with After Effects

    Hello,
    I have a problem with the After Effects program.
    After doing the project and rendering it, at the end I have a video file without the image.
    Any idea what the problem is?
    did I set there something wrong?
    Please Help!
    Last edited by Sweetamber; 11-11-2012 at 07:02 PM.

  2. Default

    You must have, because AE is supposed to have an image :P

    What were your render settings? Have you rendered AE files before?

  3. Default

    The problem was the format of the final product, which was not read by MediaPlayer.

  4. Default

    I am assuming that it is no longer a problem as you put that in the past tense?

Similar Threads

  1. after effects problem
    By HENRY 14 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 06-04-2007, 09:59 PM
  2. BIG problem with After Effects 7.0
    By minimizeskates in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 3
    Last Post: 04-14-2007, 11:31 PM
  3. Problem with Effects
    By christy1234 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 04-08-2007, 09:33 PM
  4. Problem with After Effects 6.5pro
    By peace1 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 8
    Last Post: 09-11-2005, 03:09 PM
  5. Problem with Effects/Fades, in 6.5
    By Mountain Goat in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 4
    Last Post: 01-05-2005, 09:41 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •