Results 1 to 3 of 3

Thread: Timeline on Top of Window Layout

  1. #1

    Default Timeline on Top of Window Layout

    I'm a former Vegas user and I got very used to having my timeline on top and everything else on the bottom of the window. I've tried everything to get the timeline on top but I can't seem to get it to move. Is it possible to do this or do I just need to get over it and press on.

    Thanks!

  2. #2

    Default

    f22,
    in Options / Preferences / Display, uncheck Display timeline at bottom of main window, Apply and OK.

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by vkmast View Post
    f22,
    in Options / Preferences / Display, uncheck Display timeline at bottom of main window, Apply and OK.
    Thank you very much for the quick response and the right answer!

Similar Threads

  1. Layout reset
    By Barnoll in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 5
    Last Post: 07-15-2011, 01:35 AM
  2. Sound Jitter on timeline not trimmer window
    By markyuk in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 02-19-2011, 06:27 PM
  3. Newbie little glitch - I lost my Timeline window!
    By DebiEdit in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 3
    Last Post: 02-07-2006, 10:00 PM
  4. Pinnacle 9 plus, Player window and timeline out of synce
    By jacnad in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 0
    Last Post: 03-26-2005, 04:29 PM
  5. No playback in SOURCE/TIMELINE & Monitor Window
    By Saif in forum General video editing software help and advice
    Replies: 0
    Last Post: 09-17-2004, 02:59 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •