Results 1 to 3 of 3

Thread: Render problems?

  1. #1

    Default Render problems?

    Hi there, as you can see I'm new( 1 post) haha Anyways. I'm curious about a render problem I seem to be having. After I render a 720p HD gopro video and play back in VLC or Windows Media player the video flashes green and skips. The audio works, but the video doesn't. I use Sony Vegas Pro 11

    Heres what I mean - Untitled.mp4 - YouTube

    I have a AMD Radeon HD 6800 videocard
    8gb of ram
    and a AMD FX 6100 six core processor

    I don't know if all that has to do with the problem I'm just trying to give you an idea of what I'm working with

  2. #2


    Just wild guesses. Are you using Twixter ? Do you have the latest version of Vegas downloaded (Build 682 for the 32bit or 683 for the 64bit).

  3. #3
    Join Date
    Apr 2008
    San Diego, Ca, USA


    I think we'd need to know your render settings..

Similar Threads

  1. Vegas Render Problems
    By RedEyeLobine in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 6
    Last Post: 03-06-2009, 03:49 PM
  2. jpeg text render problems
    By in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 2
    Last Post: 05-09-2008, 08:17 AM
  3. Render problems
    By Marcus_Edwardius in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 01-02-2008, 11:21 AM
  4. Need to render before Trial runs out....but problems.
    By JackJollyJones in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 8
    Last Post: 05-07-2005, 12:29 PM
  5. Interlacing/Render problems - with a twist!
    By dif in forum General video editing software help and advice
    Replies: 0
    Last Post: 04-28-2005, 02:03 AM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts