Results 1 to 6 of 6

Thread: Problem with quality after uploading wmv to yt

  1. #1

    Default Problem with quality after uploading wmv to yt

    Hello.

    I exported a wmv file - picture and audio. After uploading it to youtube some parts are really blurry.
    aa.jpg
    This darker area on the left side is a .png file without the background and opacity about 30% (I didn'd adjust the opacity level in Sony Vegas) and the right side is a background image (also .png).

    Project video settings and rendering settings:
    settings.jpg

    A little help would be more than welcome, thanks!

  2. #2

    Default

    Your little thumbnail images don't really show anything of the image quality BUT you do realise don't you, that your footage is rendered out at 720p and the YouTube quality you show here says 360p try changing the YouTube quality to 720p and it might look better.

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by Midnight Blue View Post
    Your little thumbnail images don't really show anything of the image quality BUT you do realise don't you, that your footage is rendered out at 720p and the YouTube quality you show here says 360p try changing the YouTube quality to 720p and it might look better.
    Sure the quality will improve, but still, I just want to know why the edge of that transparent area is so blurry, while other edges are perfectly sharp.

  4. #4

    Default

    Try outputting it as a .h264 file - I find that to be the best for retaining quality of image whilst getting a great compression ratio for youtube.

  5. #5

    Default

    Okay, now I uploaded without the background image (wmv). And the result:
    white.jpg

  6. #6

    Default

    Sorry but I don't get what the issue is from this. Can you show us more for example where is the blur. What bit rate did you have set when rendering.

Similar Threads

  1. Downloading From Youtube, Then Uploading Video Quality Help!
    By BOSS NASTi in forum General video editing software help and advice
    Replies: 11
    Last Post: 10-28-2010, 05:43 AM
  2. HDV 720p Youtube (uploading problem)
    By Rebelevolution in forum AVCHD and HDV editing
    Replies: 10
    Last Post: 03-31-2010, 02:23 PM
  3. audio problem when uploading to Youtube
    By nintech in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 12-13-2009, 09:07 PM
  4. Quality Gone When uploading to Premier??? HELP
    By ripitupfilms in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 5
    Last Post: 08-17-2009, 10:50 PM
  5. Problem uploading footage withdcr-hc39e pal camcorder,Please help me.
    By I_Hate_Technology in forum General video editing software help and advice
    Replies: 10
    Last Post: 03-09-2009, 03:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •