Results 1 to 2 of 2

Thread: Upgrade from Studio to Liquid

  1. #1
    Join Date
    May 2005
    Location
    West Midlands, UK
    Posts
    2

    Default Upgrade from Studio to Liquid

    I have just finished my first project in Liquid 6 having upgraded from Studio 9 I did find it a bit of a struggle I think Studio is more logical to use, my reason for changing is because I've got some multi camera work to do, so I did this project to try to get used to it and now have some questions.
    Firstly can't you scrub the timeline as in Studio? I've tried clicking the bar and draging but nothing happens.

    I found Smartsound very useful in Studio to fill in with music, is this not available in Liquid? I did find a way, by exporting an AVI file to Studio
    used Smartsound then opened it in Liquid which worked but for some reason video quality had deteriated and seemed to be de-interlaced?

    Lastly when I prepared the DVD menu and went to preview, the virtual player buttons didn't work properly, there were 4 pages but the left button wouldn't hightlight the previous button but if I clicked on screen it would go back, so I authored it and burnt a DVD it navigated perfectly on a player so is this a bug in Liquid?

    Thanks for reading this, any help please?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Edinburgh
    Posts
    134

    Default

    HI,

    You can scrub, you do it from dragging the red line at the bottom of the timeline. Press scroll lock if you want to hear audio scrub at the same time.

    I dont think smartsound is in liquid so your prob best to use studio do get the music.

    The deinterlacing sounds like a setting in the export settings of studio. I dont no much about studio 9 but this would be my guess!

    Im not sure if your aware that you can import projects from studio into liquid. Go to file then input wizard.

    Hope this helps.

    Nick
    Full Specs: 3.2 Pentium 4 Processor, 1Gb RAM 80Gb Root Drive, 120Gb Video Drive + another 160Gb external, Adobe Premiere Pro, Pinnacle liquid edition pro, ati radion 256mb

Similar Threads

  1. Time to upgrade. Avid Liquid 7 or Adobe Premiere
    By Galaxy in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 2
    Last Post: 08-17-2006, 01:27 PM
  2. Studio to Liquid
    By johnm in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 8
    Last Post: 06-13-2006, 08:43 PM
  3. Studio 10.5.2 and Avid Liquid vs7
    By 5342dreamations in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 0
    Last Post: 06-13-2006, 06:01 PM
  4. studio 9 vs liquid edition
    By brianengel in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 1
    Last Post: 03-02-2005, 02:44 AM
  5. Pinnacle Studio 7 upgrade to 8 ?
    By esseffexx in forum Hardware Problems
    Replies: 6
    Last Post: 01-14-2004, 12:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •