Results 1 to 6 of 6

Thread: Rendering Blank Audio Tracks?

  1. #1

    Unhappy Rendering Blank Audio Tracks?

    I'm trying to render just the audio from a video into a FLAC track, but it keeps rendering 4 second long blank tracks, even PCM Wav did the same thing...any ideas?
    Why am I an editor? ...because I'm a bad filmer!
    ☮ ♫ ☾ ☆ ☼ ☯ ~ Live Long & Prosper

  2. #2

    Default

    Where in the track is the blank section Or are you that all you get is a 4 second long black track ?

    We need more info about the media format length etc.

  3. #3

    Default

    All I get is a 4 second long blank track, my source is an hour long .VOB file I changed the extension to .MPG to import into Vegas. I get audio during playback in Vegas just fine, anything else?
    Why am I an editor? ...because I'm a bad filmer!
    ☮ ♫ ☾ ☆ ☼ ☯ ~ Live Long & Prosper

  4. #4

    Default

    Now we have to start a process of elimination. Is the include audio stream box ticked. Have you got a loop region set, is render loop region only ticked. These would be the common reasons which seems a good place to start.

  5. #5

    Default

    There is no include audio box when dealing with an audio only file type, no loop region settings.

    I applied a fade at the beginning and removed the track FX and it rendered... I don't know what caused it, I'm curious why on FLAC 48k-16 compression level-0 I was only able to get a 779kbps track?
    Last edited by PinkFloydEffect; 04-18-2012 at 04:28 AM.
    Why am I an editor? ...because I'm a bad filmer!
    ☮ ♫ ☾ ☆ ☼ ☯ ~ Live Long & Prosper

  6. #6

    Default

    So you've solved, well done. I don't know why on FLAC 48k-16 compression level-0 you was only able to get a 779kbps track.

Similar Threads

  1. extra audio tracks not rendering
    By starwipe in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 6
    Last Post: 11-27-2009, 02:11 PM
  2. One clip Blank when rendering. Vegas 8.0
    By The J Man in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 06-18-2009, 05:54 PM
  3. Rendering problems: Video Blank
    By memyselfandcarl in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 01-27-2008, 12:32 PM
  4. certain clips go blank after rendering
    By slitch in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 03-15-2005, 02:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •