Results 1 to 6 of 6

Thread: Adobe Premiere CS5 not rendering clips

  1. Default Adobe Premiere CS5 not rendering clips

    I have been using premiere pro for a little while now with my Nikon D5100. All clips that are in my sequence come from this camera. A few clips will not render. I either press "return" or "Render Effects In Work Area" and all it does is play back my sequence; the clip remains un rendered.

    The other clips rendered fine and were shot the same day using the same camera. I tried moving the clip into the same track as the other clips and still would not render.

    Any ideas how I can solve this?

  2. #2

    Default

    Are you using any third party FX or plugins?

    Are your sequence settings correct for the camera footage?

  3. Default

    Quote Originally Posted by Bpotter908 View Post
    Are you using any third party FX or plugins?

    Are your sequence settings correct for the camera footage?
    the third part plugin rendered and works perfectly fine on the other clips. the footage was taken the same day with the same settings no changes made.

  4. #4

    Default

    Try importing the footage with a brand new sequence and project.

    If that works, Look at your sequence settings...

  5. Default

    this worked!!

    i created a new sequence using the exact same sequence preset .... copy/paste all clips ... rendered all clips successfully

    thanks!!

  6. #6

    Default

    You can also use the Render Entire Work Area command instead of Render Effects In Work Area:
    Red, yellow, and green render bars and what they mean Premiere Pro work area
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Todd Kopriva, Adobe Systems Incorporated
    After Effects Help and Support
    Premiere Pro Help and Support
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 08-10-2011, 05:26 PM
  2. Rendering on Adobe premiere 6
    By steve hicks in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 4
    Last Post: 10-13-2006, 05:16 PM
  3. certain clips go blank after rendering
    By slitch in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 2
    Last Post: 03-15-2005, 02:03 PM
  4. Adobe Premiere Pro-Creating Clips
    By old wrinkly in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 5
    Last Post: 02-14-2005, 06:49 PM
  5. Rendering problem / Adobe Premiere/Pinnacle card
    By Katie Judd in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 03-21-2004, 07:58 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •