Results 1 to 3 of 3

Thread: Sony NEX-VG10 problem

  1. #1

    Default Sony NEX-VG10 problem

    I bought VG10 three months ago. Recently I have noticed grain in the picture that look like vertical lines. It is visible in the darker areas of the picture.

    It is not usual grain that you can see in the video. It looks like someone just wiped it's sensor from top to the bottom and leave lines. Strange. I didn't touch/wipe sensor before it. I tried to clean senzor after I noticed that but it didn't help. Does anyone know what could cause this?

  2. #2


    I don't know what your problem is but I would recomend you take it back to where you got it from while it is still under warranty.

  3. #3


    I will. I don't have other options.

Similar Threads

  1. Sony NEX-VG10
    By waynegoldring in forum Technology advice and tips
    Replies: 0
    Last Post: 09-02-2010, 10:39 PM
  2. Sony Vegas Pro 8 problem
    By josephjames21 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 7
    Last Post: 04-22-2009, 08:17 PM
  3. Sony Vegas + Sony Video Capture = problem
    By Cisneiros in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 03-17-2009, 08:08 PM
  4. SONY DCR HC 40 capture problem
    By matthew_tsimitak in forum Hardware Problems
    Replies: 5
    Last Post: 04-05-2006, 08:37 AM
  5. HD Capture Problem With Sony HDR FX1
    By in forum Hardware Problems
    Replies: 0
    Last Post: 03-30-2006, 07:23 PM

Tags for this Thread


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts