Results 1 to 2 of 2

Thread: time lapse on Final cut pro X

  1. Default time lapse on Final cut pro X

    Hey guys I just started using final cut pro X on my mac and I can't find out how to do a time lapse? I used to use premiere pro on windows but this is all way different and new to me. I have done a fair amount of searching for this question and am not getting the answer I'm looking for.

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Biggin Hill
    Posts
    2

Similar Threads

  1. Can i haz time lapse
    By Kluanelaker in forum User Videos
    Replies: 1
    Last Post: 04-22-2010, 01:19 PM
  2. Need help with Time Lapse
    By Baobab in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 10-11-2009, 10:31 AM
  3. Time Lapse
    By CamCar in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 7
    Last Post: 02-04-2007, 09:16 AM
  4. Camcorder for time lapse
    By Smeg Head in forum Technology advice and tips
    Replies: 7
    Last Post: 11-26-2006, 09:29 AM
  5. time lapse in vegas ?
    By gomatt in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 4
    Last Post: 09-10-2005, 10:57 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •