Results 1 to 3 of 3

Thread: Sony Vegas 11 Trimmer problem

  1. #1

    Question Sony Vegas 11 Trimmer problem

    Hey guys,

    I'm quite new to Sony Vegas, and I can't seem to get the trimmer working for a video I wish to edit. When I try to open it in the trimmer, it only shows the first frame while the audio plays without a problem. I've tested the file in VLC and it plays fine.

    The file is a .avi, though it's quite large and appears to have a huge framerate (487 thousand frames per second!). Is this likely the cause, and if so, how can I reduce the framerate? I considered that it might be due to my aging PC's small amount of RAM, but I've never had this problem before with other video editors.

    Thanks

  2. #2

    Default

    Where does the footage come from ?

  3. #3

    Default

    Footage sounds like high speed capture from some ballistics camera?

    Interesting......

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 03-25-2011, 08:40 PM
  2. Sony Vegas + Sony Video Capture = problem
    By Cisneiros in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 0
    Last Post: 03-17-2009, 09:08 PM
  3. Sony Vegas 7.0 problem help?!
    By Flame_Boi in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 5
    Last Post: 05-22-2007, 08:02 AM
  4. A Problem with Sony Vegas 7.0
    By ZeroTheBurninator in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 2
    Last Post: 05-01-2007, 09:13 AM
  5. sony vegas problem
    By vegasshiz in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 11-19-2005, 03:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •