Results 1 to 4 of 4

Thread: lines on media studio 9

  1. #1

    Default lines on media studio 9

    when i capture my camera onto video studio 9 som parts of the video go all wavey across the screen is there a way of stopping this
    sony dcr-trv 255e windows ME windows movie maker:(

  2. #2
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    1,893

  3. #3

    Default

    ive tried that didnt seem to work
    sony dcr-trv 255e windows ME windows movie maker:(

  4. #4
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    East Kilbride, Scotland
    Posts
    1,002

    Default

    What are the project settings. If you have your project set to DV then it will look like wavy lines on a PC Monitor but will look ok on a TV screen. Can you try the playback on your camera to check?

    COMPAQ something or other with 500Gb Boot Disk, 1Tb external Firewire Disk, 4Gb Memory and a super duper sound card, 19" TFT Monitor etc etc etc
    Sony TRV33e : Sony TRV310e : Canon XM2
    Sony Vegas Studio editions to v11

    Remember, there is always more to learn than there is to teach.

Similar Threads

  1. media studio pro
    By BROWNERS in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 8
    Last Post: 03-09-2005, 09:57 PM
  2. chromakeying with media studio ?
    By moldytoaster in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 01-08-2005, 08:32 PM
  3. Help Again! This time with Media Studio 7.0
    By Playboy14k2 in forum General video editing software help and advice
    Replies: 5
    Last Post: 04-17-2004, 09:18 AM
  4. is ulead media studio
    By PMAC in forum General video editing software help and advice
    Replies: 1
    Last Post: 04-14-2004, 05:48 AM
  5. Cant load Media Studio Pro 6.5
    By UKVideoGuy in forum General video editing software help and advice
    Replies: 7
    Last Post: 04-05-2004, 09:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •