Results 1 to 3 of 3

Thread: SV8: Tracks Showing Up White?

  1. #1

    Default SV8: Tracks Showing Up White?

    I'm using Sovy Vegas 8.0 and all projects I suddenly open up now showing all the tracks - both audio and video - as white. The clips themselves work, they still show up in the preview and render correctly but all the tracks show up white.

    Screenshot: Sorry for the small size, couldn't figure out how to make it bigger - but basically shows that the clips work right, just that in the actual tracks they appear white and don't have that sort of 'preview clip' that appears multiply on the track or in audio terms, the show of volume etc.

    Attached Images Attached Images

  2. #2

    Default

    Try deleting the .sfk . slk or what ever they are called, files related to the clips. also make sure you do some house work on your computer. defag etc. Also chaeck that you didn't turm off thumbnails.

  3. #3

    Default

    SOLVED
    I checked to make sure I hadn't turned anything off, and yeah... I must have clicked crtl + w, since that's what turns off waveforms and waveframes. (^_^)

Similar Threads

  1. Showing a route on a map
    By Maarten in forum General video editing software help and advice
    Replies: 2
    Last Post: 03-12-2009, 07:49 AM
  2. External Monitor not showing up
    By Solo619 in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 1
    Last Post: 01-09-2009, 02:02 AM
  3. Video not showing..
    By rka in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 4
    Last Post: 01-23-2008, 08:30 AM
  4. Media showing up red in timeline
    By Kaleido Katie in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 11
    Last Post: 05-10-2007, 03:33 AM
  5. Videos not showing completely
    By Matt_Dawson in forum General video editing software help and advice
    Replies: 1
    Last Post: 04-16-2007, 09:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •