Results 1 to 2 of 2

Thread: Premier Elements 7 won't play MPEG 4 clip

  1. #1

    Default Premier Elements 7 won't play MPEG 4 clip

    A disaster of a weekend -

    I was given a short video clip taken from a digital compact camera. File extension was AVI however it would not play on any platform, showing as possibly corrupt or no codec. Repaired and reformatted to MPEG4 and it plays fine on Quicktime in my computer.

    Imported into PE7, no problem, but it can't be dragged onto the timeline and therefore won't play. Given that PE7's uses Quicktime which I know will play the clip on a standalone basis, what is going wrong?

    Thx R
    Dell Dual Core Pentium 3 GB Ram 500 GB (7200 rpm) SATA Drive 128 MB ATI Radeon Graphics (TV out & DVI) 16x DVD+/-RW Dual layer

  2. #2

    Default

    may have to update your quick time codecs/drivers or something. i know i had to whn i installed PE on my brothers machine.

Similar Threads

  1. Adobe can't play mpeg 2 file???
    By simonwilliams in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 06-26-2008, 08:09 PM
  2. Why does my clip play smoothly?
    By the_monkey in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 06-11-2007, 11:57 AM
  3. will divX-avi play in elements 3?
    By austin262 in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 0
    Last Post: 03-18-2007, 11:47 PM
  4. MPEG 2 Encoding with Prem Elements 2
    By rpwall in forum Adobe Premiere, Premiere Elements, and After Effects
    Replies: 1
    Last Post: 12-05-2006, 09:07 PM
  5. my clip wont play :( 10?
    By friendly1_uk in forum General video editing software help and advice
    Replies: 2
    Last Post: 08-28-2004, 11:17 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •