Results 1 to 2 of 2

Thread: Trouble Rendering Audio Edits

  1. Default Trouble Rendering Audio Edits

    I'm using Sony Vegas Pro 8. I recently reinstalled it to my new computer. I was editing some audio clips which I then rendered as mp3's. But when I go to play back the rendered clips they only show up as tiny blips (about 2 seconds). What happened to the rest of the audio? How and why did this happen? Thanks again for your help.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Surrey, UK
    Blog Entries


    You have made a selection on the timeline and are rendering with "Render loop region only" switched on.

Similar Threads

  1. Help. ASAP! Audio Importing trouble
    By Dark_mag3 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 1
    Last Post: 05-30-2008, 05:40 AM
  2. New To Vegas, Trouble Rendering.
    By cookie123 in forum Sony Vegas video editing apps
    Replies: 3
    Last Post: 01-28-2008, 08:59 AM
  3. Adobe Encore - Audio Trouble - Please help!
    By pom86 in forum Blu Ray, DVD, SVCD and VCD authoring
    Replies: 0
    Last Post: 11-09-2007, 01:02 PM
  4. Two Edits that need Critiquing
    By Mak105 in forum User Videos
    Replies: 4
    Last Post: 09-26-2007, 02:56 AM
  5. Audio trouble again
    By dberryman in forum Pinnacle Studio, Edition including Avid Xpress and Liquid
    Replies: 0
    Last Post: 09-13-2004, 02:32 PM

Tags for this Thread


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts